El-Retur

 


Vi tar imot kasserte datamaskiner og datautstyr!
Vi henter hos deg etter avtale.
Ta kontakt med oss for avtale henting eller levering.
Send oss en Email: info@bocom.no eller telefon: 32 83 58 08

 
Her kommer litt generell informasjon om Elektronikk retur.
Vi vil ta imot og miljøhåndtere kasserte og utgåtte elektroniske og elektriske produkter.
Hva tar vi imot? Vi vil KUN ta imot Datamaskiner, elektronikk og annet som tilhører og er underlagt vårt salgs område. Vi vil ta imot: Datamaskiner, datautstyr, mobiltelefoner, printere, scannere og alt annet data relaterte produkter. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Sikkerhet Hvis dere er bekymret for sikkerheten med behandling av data som ligger lagret på harddisker og/eller minnekort, så blir sikkerheten satt i høysetet. Alle harrdisker vil bli destruert, slik at harddisken og harddiskplatene vil bli uleselige.

Første land i Europa Norge har som første land i Europa som iverksetter en slik omfattende nasjonal ordning.

Spørsmål? Hvis det er noe datautstyr du er interessert i levere inn til oss, så  er du velkommen til å sende oss en E-post på info@bocom.no . Vi svarer fortløpende.

 

Trenger du mere informasjon? Ta en titt på Elektronikk Retur AS sine internett sider: http://www.elretur.no

Hvor skal jeg levere brukt datautstyr? Hvis du har noe Elektronikk avfall, datautstyr du vil bli kvitt, kontakt oss. pr Email. Hvis du bor i Drammen eller Omegn/Oslo kan vi hente deres data/elektronikk-avfall etter avtale.

Det er også mulig å komme for å levere slikt utstyr på vårt kontor, etter avtale.

Hvis du vil sende det til oss for miljøvennlig resirkulering vennligst send det til:

Borge Computer
Tomineborgveien 19
3011 Drammen
Merk pakken: El-Retur

Send oss en E-post på: info@bocom.no for nærmere informasjon.

Hvis du vi avtale tid for levering eller henting av elektronikk avfall, gjør dette fra dette skjemaet.

Vi tar imot kasserte datamaskiner og datautstyr! Det er enkelt, sikkert og gratis. Å kvitte seg med kassert datautstyr kan være problematisk.
Vi henter kasserte data og elektroniske produkter hos dere. Vårt firma ivaretar sine plikter etter EE-forskriften ved deltakelse i det nasjonale retursamarbeidet Elretur. Hos oss kan dere levere kasserte elektriske og elektroniske produkter gratis. Vi henter de kasserte produktene og sørger for utsortering av miljøfarlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre materialer. Sikkerhet Hvis dere er bekymret for sikkerheten med behandling av data som ligger lagret på harddisker og/eller minnekort, så blir sikkerheten satt i høysetet. Vi har lang erfaring med sikker sletting av lagrede data. Alle harddisker blir destruert, slik at harddisken og harddisk-platene vil bli uleselige. Kontakt oss. Kontakt oss i dag og avtal avhenting eller levering av ditt elektronikk avfall. Vi henter helt gratis.

Copyright©www.bocom.no